Fraktfritt över 500 kr under 2 kg | Säker Betalning med Svea Ckeckout

Hampaprotein 47%

Hampaprotein pulver 47% protein, högvärdigt proteintillskott!

Plantans frukt, en liten nöt som kallas hampafrö, är en komplett proteinkälla som består av alla de åtta essentiella aminosyror våra kroppar behöver.
65 % av proteinet består av edistin och 35 % av albumin, en proteinform som är snarlik den som finns i blodplasman. Detta är mer än i någon annan växt och gör därför att hampa lätt kan tas upp av vår kropp.
Hampa är ett perfekt proteintillskott, speciellt för den som inte tål soja, ägg eller mjölkprodukter inga kända allergier har kopplats till hampa.

Hampa är en mycket mångsidig växt där alla delar används.Hampa kommer från samma växt som cannabis men industrihampa har endast försumbara mängder av de narkotiska ämnen som drogen cannabis innehåller.

De skalade frön som hampaprotein pulvret innehåller har högre näringsinnehåll än de oskalade och är en god källa till nyttiga essentiella fettsyror som omega-3 och GLA. Proteinet innehåller alla essentiella aminosyror.

Hampaplantor har odlats i tusentals år. Greker och Romare använde hampafibrer till både rep och segel till sina skepp och kineser förfinade sin papperstillverkning genom att blanda ner hampafibrer i pappersmassan. Hampafröolja är rik på Omega-3, mycket välsmakande och används till matlagning och bak. Pulvret i den här påsen är torkade, malda frön där all näring bevarats, proteinhalten ligger på 47% och alla 21 aminosyror ingår, även de 8 essentiella som vi inte kan bilda själva.

Näringsvärde Per 100 g
Energivärde 1547 kJ - 370 kcal
Fett 11 g
varav mättat 1,2 g
Kolhydrater 10 g
varav sockerarter 7,5 g
Protein 47 g
Fibrer 21 g
Salt 0,23 g
Innehåll: 100% ekologiskt hampapulver (Cannabis sativa)
 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
GE3060


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information

 

SvenskaEnglish