Fraktfritt över 500 kr under 2 kg | Säker Betalning med Svea Checkout

 


Nyhetsbrev

Hej!

Upp till 30%! Prisfest på många av Alpha-plus finaste produkter! T.o.m lördag! Titta under Kampanjer!

Hoppas du njuter av den ovanligt varma höst vi haft. Nu stundar adventstider med ljus och förhoppningsvis en massa mys.

Här lite inspiration om immunförsvaret:

Om kroppen inte har tillgång på mineraler, vitaminer fetttsyror och aminosyror är det som en fabrik som saknar råvaror. Resultatet kan se ut som en bil men finns ingen motor så fungerar det inte.

När vi har bra tillgång på rätt näringsämnen så är kroppen till mycket stor del självläkande. Celler byts ut hela tiden, signalsubstanser och hormoner omsätts och byggs upp igen.

Kosttillskotten blir ett komplement av näringsämnen för att stötta kroppens funktioner. Beroende på kost och näringsupptaget i tarmarna kan behovet vara mindre eller större.

När jag var liten fick barnen fiskleverolja vilket är en fin källa till fettsyror och D-vitamin. I västvärlden har idag ca 20% av befolkningen sjukligt låga värden på D, här uppe i Norden är siffran mycket högre då vi har mycket mindre sol än södra Europa.

Nu kommer fler studier hur viktig näringen är för immunförsvaret. Den senaste från England där man såg en lägre nivå av D hos de som behövde mest vård under influensasjukdom.

Utbilda dina nära och kära i hur vi kan stötta vårt immunförsvar. Bra kost, sol, frisk luft, motion, bra sömn, goda bakterier och de kosttillskott som just du behöver utifrån din livsstil och vart du bor.

Önskar dig en fin helg!

Vänligen /Anna J Hjelm

Diplomerad Näringsterapeut.

Husapoteket.eu, Tumba Hälsocenter

 

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter

Handla

Information