Fraktfritt över 500 kr under 2 kg | Säker Betalning med Svea Checkout

Medveten Andning

Livet börjar med ett andetag. Att det är livsviktigt att andas kan vi nog alla vara överens om. Men det är inte bara viktigt ATT vi andas, utan också HUR vi andas.

Vår livsstil, stress, påverkar andningen, oftast negativt. Andningen reglerar, pH, hormoner, välbefinnande och en mängd andra funktioner.
Men, invänder du kanske, andningen sköter sig ju automatiskt? Det stämmer förvisso. Men väldigt många andas idag på ett sätt som har stort utrymme för förbättringar. Vi överandas, håller andan, andas högt uppe i bröstet eller upplever att vi inte andas alls. Dessa andningsmönster utgör en stor stress för kroppen och leder till syrebrist och energibrist.

Medveten andning förklarar på ett lättläst sätt hur andningen fungerar i kroppen och hur en felaktig andning påverkar dig. Lär dig mer om andningsuppehåll, astma, ångestattacker, förbränning och maximalt syreupptag.
Med sitt enkla andningskoncept vill författaren Anders Olsson få oss alla att förbättra vår vardagsandning. Det första steget är att bli medveten om hur du andas:

– Andas du med öppen mun ibland?

– Har du ofta täppt näsa?

– Sover du dåligt? Snarkar du?

– Vaknar du med torr mun?

– Går din hjärna ofta på högvarv?


Om svaret är ja på en eller flera av frågorna tyder det på att du kan förbättra din andning och ditt välmående. Det är enkelt att prova!
 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
BO3193


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information