Fraktfritt över 500 kr under 2 kg | Säker Betalning med Svea Checkout

 

Välkommen till min webshop!

Jag startade Husapoteket 2010 för att kunna dela med mig av min kunskap som Näringsterapeut.

Det finns så mycket vi själva kan göra för att förbättra eller bibehålla vår hälsa.

Den här sidan är till för dig som söker annat än Paracetamol, pencillin, statiner och kortison. Har du värk, inflammationer, IBS eller andra obalanser finns det ofta mycket man kan göra själv med kost och näring för att stötta nerver, hormoner och cirkulation m.m..

Min vision med Husapoteket och min praktik på Tumba Hälsocenter är att halvera medicinförbrukningen i Sverige!

 

Jag tror verkligen att vi kan göra det tillsammans när vi sprider kunskap om näring och livsstil.

Det är angeläget, inte bara för folkhälsan utan också för vår ekonomi där sjukvården står inför mycket stora utmaningar och subventionerna av medicin är mycket omfattande.

I min vision har vi vården som tar hand om våra akuta problem och genetiska sjukdomar och där naturmedicin och livsstil håller oss friska i övrigt.

 

Idag är många övermedicinerade och flera av våra sjukdomar är kost - och livsstilsrelaterade. Det finns stort utrymme att förbättra sin hälsa och på så sätt minska behovet av kemiska mediciner när vi får kunskap om våra byggstenar mineralerna och vitaminerna samt analyser som tydligt visar våra obalanser och behov. Jag erbjuder Hårmineralanalys, Hormontest Dutch-test m.flera under fliken Analyser. På min praktik använder jag Frekvensanalys. Näringsanalyser fungerar som en "besiktning" och ses framförallt som förebyggande men kan ge stor effekt då vården kanske inte hittat sjukdom.

Många kunder som anlitar Näringsterapin är mitt emellan hälsa och sjukdom. När vi mäter våra näringsämnen kan vi lättare skydda oss från sjukdomsprocesser. Näringsterapin har tusentals år av erfarenheter via örtteer och elixir att falla tillbaka på. Genom lång erfarenhet vet vi hur örter och näringsämnen bör doseras.

Dagens medicin kom med sitt första preparat på 1900-talet och arbetar enbart med patenterade produkter. Det är patent som genererar intäkter till aktiebolagen. Vi kommer aldrig få se en icke patenterbar produkt bli rekommenderad av vården i Sverige.

Enligt lag får vi i Europa inte göra några hälsopåståenden om några naturliga ämnen även om vi har denna långa historia med kunskap om örtmedicin så googla gärna om du vill fördjupa dig i något av de ämnen du hittar i shoppen!

Jag rekommenderar också produkter från PM-International med bl.a. Cellreset för hormonbalans och viktbalans. Dessa produkter säljs via en separat länk eller direkt av grossisten. Ange 6131209 vid kontakt med PM.

Företagsinformation

Adress:

Grödingevägen 49A

147 31 Tumba

Säte:

Vårstavägen 97

147 70 Grödinge

Tel: 08 530 23 800

E-post: info@husapoteket.eu

Organisationsnummer: 7008041902

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information