Fraktfritt över 500 kr under 2 kg | Säker Betalning med Svea Ckeckout

 

Anna Hjelm

 

Välkommen till min webshop!

Jag startade Husapoteket 2010 för att kunna dela med mig av min kunskap som Näringsterapeut.

Det finns så mycket vi själva kan göra för att förbättra eller bibehålla vår hälsa.

 

Min vision med Husapoteket och min praktik på Tumba Hälsocenter är att halvera medicinförbrukningen i Sverige!

 

 

Jag tror verkligen att vi kan göra det tillsammans när vi sprider kunskap om näring och livsstil.

Det är angeläget, inte bara för folkhälsan utan också för vår ekonomi där sjukvården står inför mycket stora utmaningar och subventionerna av medicin är mycket omfattande.

I min vision har vi vården som tar hand om våra akuta problem och genetiska sjukdomar och där naturmedicin och livsstil håller oss friska i övrigt.

 


 

Idag är många övermedicinerade och flera av våra sjukdomar är kost - och livsstilsrelaterade. Det finns stort utrymme att förbättra sin hälsa och på så sätt minska behovet av kemiska mediciner när vi får kunskap om våra byggstenar mineralerna och vitaminerna samt analyser som tydligt visar våra obalanser och behov. Näringsanalyser fungerar som en "besiktning" och ses framförallt som förebyggande men kan ge stor effekt då vården kanske inte hittat sjukdom.

Många kunder som anlitar Näringsterapin är mitt emellan hälsa och sjukdom. När vi mäter våra näringsämnen kan vi lättare skydda oss från sjukdomsprocesser. Näringsterapin har tusentals år av erfarenheter via örtteer och elixir att falla tillbaka på. Genom lång erfarenhet vet vi hur örter och näringsämnen bör doseras. 

Dagens medicin kom med sitt första preparat på 1900-talet och arbetar enbart med patenterade produkter. Det är patent som genererar intäkter till aktiebolagen. Vi kommer aldrig få se en icke patenterbar produkt bli rekommenderad av vården i Sverige.

Enligt lag får vi i Europa inte göra några hälsopåståenden om några naturliga ämnen även om vi har denna långa historia med kunskap om örtmedicin så googla gärna om du vill fördjupa dig i något av de ämnen du hittar i shoppen!

Jag rekommenderar också produkter från PM-International med bl.a. Cellreset för hormonbalans och viktbalans. Dessa produkter säljs vi en separat länk eller direkt av grossisiten. Ange 6131209 vid kontakt med PM.

 


 

Mitt mål är att vi ska ha så bra livskvalitet vi kan utifrån våra förutsättningar! Näringen är central för vår hälsa. Förutom den så är det viktigt att aktivera kroppen och stilla sinnet.

 

Råd på denna sida ska aldrig ersätta läkarvård och akut medicinering. Diskutera alltid ändring av kost och tillskott med din läkare om du är under medicinering då det är de som vet hur kemiska läkemedel interagerar med naturliga ämnen.

Ta kosttillskott två timmar från medicinering.

 

De analyser jag jobbar med är viktiga komplement när inte vården alla gånger kan "hitta felet". Fråga mig gärna om du vill veta mer om något speciellt.

Du kan också boka tid för individuell rådgivning, med näringsanalys, organstatus och kärlanalys med senaste tekninkerna,vid besök eller över telefon. 

Frågeformulär inför rådgivningen finner Du på www.naringsterapeuten.se eller under fliken Rådgivning.

Lyonessemedlemmar anger sitt medlemsnummer för registrering av rabatt. Är du ännu inte medlem så säg till så skickar vi ett kostnadsfritt medlemskort. Giltigt vid 25 000 inköpsställen i Europa.

 

Vi har produkter från Thorne, Alpha Plus, Holistic, Herba Plus, Örtspecialisten, Vital B &S, Biofood, Veda Lila, Great Earth och L'Erbolario m.fl. Saknar du någon produkt från dem, kontakta oss så beställer vi hem till Dig!

När du handlar hos Husapoteket bidrar du till att ge en ungdom i veckan med neuropsykiatrisk diagnos en gratis näringsanalys!

 

Gilla Husapoteket på Facebook för senaste uppdateringarna!

 

Råd på denna sida ska inte ersätta läkarvård.

 

Jag önskar Dig välkommen in och hoppas på att Du hittar inspiration och bra produkter för ett friskare liv!

/Anna

 

 

 

Produkter

Handla

Information

 

SvenskaEnglish