Fraktfritt över 500 kr under 2 kg | Säker Betalning med Svea Ckeckout

Köp- och leveransvillkor

 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Skulle en produkt vara tillfälligt slut tar det 2-5 leveransdagar förutsatt att den inte är slut hos vår grossist. Skulle det bli en försening utöver detta meddelar vi dig via e-post. 

Mejl/SMS om att din leverans är på väg skickas samma dag din leverans lämnar oss.

Vi använder oss av Posten eller Schenker för våra leveranser.  

Obs! Skriv i ditt mobilnummer och en giltig mejladress när du gör din beställning - aviseringar sker i första hand via sms, när mobilnummer saknas aviseras via mejl. Brev och paket som inte kan levereras till din adress hämtar Du ut på Postens utlämningsställe.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket. 

 

Ångerrätt/Reklamation

Du har full rätt, i linje med svensk lag för distanshandel, att ångra ditt köp inom 14 dagar eller byta till en annan produkt. Skicka tillbaka varan och skriv om du vill returnera eller byta produkten som ska vara obruten och i helt och rent skick. Uppge gärna ordernummer så går hanteringen lättare. Önskar du byta eller returnera en vara står du själv för returfrakten.  Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan sätter vi in pengar på ditt konto på varuvärdet. Har du betalat med kort kommer pengarna returneras till kortkontot. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. 
 

Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart på mejladress: info@husapoteket.eu eller tfn 0762 07 43 41 så vi kan rätta till felet. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut. 

 

Ej uthämtade beställningar

För beställningar som ej hämtas ut i tid debiterar vi 195 kr via en faktura. Detta för att täcka våra portokostnader och merarbete i form av pack och plock. Vänligen kontakta oss om ett paket returnerats och ni ändå vill ha er beställning, då sänder vi den givetvis gärna igen, men mot en extra avgift.

 

Returer

Enligt Distansavtalslagen har du alltid öppet köp i 14 dagar. Varan måste dock komma tillbaka oanvänd och i originalskick till oss. Du får själv stå för fraktkostnaden. Har du kommit upp till fraktfrigränsen på 500 kr och ångrar ditt köp tar vi ut en fraktavgift på 55 kr. Har du valt faktura som betalningsalternativ betalas inte faktureringsavgiften tillbaka. Ångrar du ditt köp skickar du varan till oss, väl förpackad tillsammans med ditt namn och adress så att vi kan hitta din order och med en anmärkning om öppet köp. 

 

Betalningsalternativ

- Svea Checkout

De tillgängliga betalningsmetoderna är fakturabetalning, kontokredit (delbetalning) samt kort- eller bankbetalning. 

 

- Förskottsbetalning

Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)

 

Minimiorder

Minimiorder är 100 kr inklusive moms.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Vi delar aldrig våra kunders privata uppgifter/adress.

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Mejla oss så löser vi allt vi kan, skriv gärna en tydlig rubrik så att vi inte missar ditt mejl. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Produkter

Handla

Information

 

SvenskaEnglish