Fraktfritt över 500 kr under 2 kg | Säker Betalning med Svea Checkout

Nya bloggen!

Arkiv

Betala din order med Swish: 1230 13 05 26 ! :)

Nu går det med fördel att betala med swish! Inga onödiga bankavgifter, ingen fördröjning pga bankgiro, inga eventuella påminnelser om du glömmer din faktura, inga delade kortuppgifter på nätet! Ange ditt ordernummer vid köp! Swish till: 1230 13 05 26

Psykisk stress ger fysiska skador.

När vi är spända och "redo" mest hela tiden och inte vilar så får vi mindre reparation av våra celler. Uttrycket att hjärnan "kokar" förklaras här i bilagan med psykolog Agneta Sandströms avhandling. Här beskriver hon vad många av mina klienter känt!I Hårmineralanalysen ser vi hur kalium sjunker ner till minimum i hårprovet vid utmattning samtidigt som magnesium ofta ligger lågt och då gör att vi får mycket svårt att…

Utmattning och näring

Energi skapas av våra mitokondrier i bl.a. muskelcellerna. Ju mer vi rör oss desto fler "energifablriker" får vi och vi upplever då att vår kondition blivit bättre. Men vad händer när vi är igång alldeles för mycket och kroppen inte får den återhämtning som behövs för att reparera och ersätta gamla celler?För att vara igång krävs att binjurarna kan tillverka adrenalin. Vid långvaig stress blir de överbelastade och beh…

Analyser

Analyser & TesterAnalyser ger dig svart på vitt om dina värden av mineraler och tungmetaller vid psykiska och fysiska problem, eller vilka dina allergener är vid tarmsjukdom, autoimmun sjukdom och allergier. Ring för rådgivning om du inte är säker på vad du bör testa. Fyll i FABen under fliken Rådgivning och mejla in den till Anna J Hjelm.Analyserna görs hemma och du får full genomgång av provsvaren över telefon med Näringsterapeut Anna Hjelm.Håranalys Ig…

Inre vårstädning!

Varför ska vi rena vår kropp och vad menas med detox? I våra dagar får vi dagligen i oss ämnen som på sikt kan få allvarliga konsekvenser för vår hälsa, såvida vi inte tar hand om vår kropp genom att då och då rensa vår lever från gifter och tarmar från slaggprodukter. Vår kropp behöver en inre städning helt enkelt.Behovet och nyttan med att rena sin kropp är ingen ny upptäckt. Vi har sedan lång tid tillbaka exempelv…
Produkter

Handla

Information