Fraktfritt över 500 kr under 2 kg | Säker Betalning med Svea Checkout

Nya bloggen!

Arkiv

Näring som främjar ledernas funktion och rörlighet.

Mighty Flex är en mycket intressant produkt även vid behov av ökad cirkulation och detox. Mighty flex ger byggmaterial för att främja ledernas funktion!Passa-på-pris tom fredag!https://www.husapoteket.eu/varumarken/alpha-plus/mighty-flex/

Apatisk trött eller ständigt snuvig?

Kampanj en vecka på D-vitamin som verkar som den inre solen! Hälften av alla i Sverige har sjukligt låga värden på D-vitamin. Har du under 50 nm/liter i blodet så ta 25000 ie per dag i en vecka och sedan 500 per dag till maj. Ligger du under 80 så ta 5000 ie fram till maj. Teata D-vitamin om du är apatisk , håglös, deprimerad eller ständigt drabbad av infektioner! https://www.husapoteket.eu/varumarken/holistic/d3-vitamin-5000ie/

Introduktionspris på HerbMeds 20%, 15% och 10%

Nu har vi dem i hyllan och startar med ett introduktionspris i en vecka! https://www.husapoteket.eu/kosttillskott/hampa

15% på L'erbolarios produkter!

Julutförsäljning på alla L'erbolarios produkter vi har på lager t.o.m 17/12! Passa på och fynda!https://www.husapoteket.eu/kampanj/

Fina Mightyserien på rabatt tom fredag 30/11

Genomtänkta funktionstillskott från Mightyserien. För bl.a. leder, hjärnan och utrensning/detox. Riktiga favoriter. Prova på till sänkt pris nu tom ondag den 21/11. https://www.husapoteket.eu/kampanj/mighty-flex/

Endast idag! Barnvitaminer från Thorne

Vitaminerna D och C ihop med Zink är de viktigaste för immunförsvaret. Childrens Basic Nutrients är ett kompett vitamin och mineraltillskott för barn med en standard utöver det vanliga. Thorne har inga dolda tillsatser eller ämnen med andra funktioner än att ge näring.Koppar och Selen behövs för normal tillväxt och ett friskt hjärtaKalcium och magnesium balanserar muskulatur, är lugnande samt bygger starkt skelettB-vitaminerna främjar blodbildning och ett friskt nervsyst…

Nya hampa-produkter! 10 och 15%

Nyheter hos oss: /https://www.husapoteket.eu/varumarken/herbmed/cbd-olja-15-10ml/

Kampanjer från idag tom nästa vecka!

Extra pris på D-vitamin, Animal parade barnvitaminer samt Magnesiumlotion!Se till att ditt D-vitmin är uppe på 120-150 nm/liter i blodprov för att kroppen ska ha god tillgång på den viktiga D. Känner du dig håglös, apatisk, nere eller ofta förkyld? Har du kronisk sjukdom? Ta då ett blodprov och fyll på ordentligt med höga doser i en månad samt normala doser därefter fram till sommaren. För individuell rådgivning kontakta mig. /Annahttps://www.husapotek…

Springmask på tapeten nu!

Medicin mot springmask är slut på apoteken. Ramslök (vitlök) och Artemisia är örter som maskarna skyr. Varför inte prova farmaceutisk Ramslök eller artemisia !Färsk ramslök har en fin mild smak av gräslök/vitlök och torkad kan du blanda den till ett eget örtsalt!https://www.husapoteket.eu/varumarken/vital-body-soul/ramslok-50ml/

Lägsta pris Magnesium Oil, Ancient Minerals!

Nu bättre pris på Magnesium Oil från Ancient minerals! Stryk på denna mättade magnesiumlösning där du är spänd eller har sendrag/kramper. Magnesium är den mineral som muskelcellen måste ha för att släppa anspänningen.Med låga magnesiumvärden kan inte musklerna slappna av.Hjärtat är den muskel som aldrig vilar och har för undertrycket/avspänningen stort behov av magnesium. Alla blodkärl har också muskelfibrer som vid magnesiumbrist…

MCT-olja med kort datum 40%!

Vi hittade ett fåtal CBD i MCT som hamnat bakom.Då de går ut i oktober drar vi 40% på dem!

Julirabatt på Alpha Plus högkvalitativa produtker! 15%

Julirabatt 15 % på mängder av Alpha Plus högkvalitativa produkter under de sista dagarna av juli månad.Läs mer om Brain oil, Aminosyrakomplex, MTC-olja och Collagen som alla är relativt nya produkter i sortimentet och verkligen funktionsdesignade!Urtekrams produkter har också fått en julirabatt! https://www.husapoteket.eu/varumarken/alpha-plus/aminosyrakomplex/

Nytt telefonnummer 08 530 23 800

Nu har Husapoteket fått nytt telefonnummer! Nu når ni mig på: 08 530 23 800. Ha det skönt i sommarvärmen:) /Anna

Håranalys kampanj på Minplex B

Min Plex B är ett högkvlitativt magnesiumtillskott med krom och B6. Kampanjpris fram till torsdag!Jag tycker den passar extra bra för dig med blodsockersvängningar.När du gör en hårmineralanlys hos mig får du 10% rabatt på det program som rekommenderas vid rådgivningen. Jag utgår från analysen men tar hänsyn till din anamnes/ditt hälsotillstånd i rådgivningen./Anna Jensson Hjelm

Webinar om Hårmineralanalysen fredag kl 10;00

Välkommen att logga in på mitt webinar om håranalysen. Tillfälle till egna frågor också för dig som vill veta mer innan en analys.HusapoteketPublicerat av Anna Jensson Hjelm · 1 min · I morgon fredag går jag igenom håranalysen, vad ett test innebär och vilka som kan ha nytta av analysen.Tolkning av obalanser, tungmetaller och tid för frågor!Logga in på webinaret ett par minuter innan 10:00Topic: Vad är en Håranalys -Presentation och frågor...…

Betala din order med Swish: 1230 13 05 26 ! :)

Nu går det med fördel att betala med swish! Inga onödiga bankavgifter, ingen fördröjning pga bankgiro, inga eventuella påminnelser om du glömmer din faktura, inga delade kortuppgifter på nätet! Ange ditt ordernummer vid köp! Swish till: 1230 13 05 26
Produkter

Handla

Information