Varukorgen

Produkter

Kontakt

Husapoteket.eu
Grödingevägen 49A
147 31  Tumba
Sverige
E-post: 

Webb: www.husapoteket.eu
Tel: 0762 07 43 41

Nyhetsbrev

Information

L'Erbolario

L'Erbolario ligger i Lodi, Italien och har tillverkat sina certifierade härliga vegetabiliska kroppsvårdsprodukter i över 35 år.  Med ekologiska råvaror från sina egna odlingar och utvunnit extrakt från de finaste växterna från hela världen har Lerbolario utvecklat en serie hudvårdande krämer, tvålar och duschtvålar samt ett stort utbud av ansiktsvård. Utöver detta finns naturlig parfym som matchar dina dagliga kroppsvård. Hitta din favoritdoft som vårdar din hud!

L'Erbolarios doftande kroppskrämer har en rik konsistens, de är flytande, silkeslena och lätta att använda. De skyddar huden och ger den näring och fukt och bevarar därmed dess fasthet och spänst. 
Varje kräm innehåller särskilda oljor och extrakter och har en förförisk doft som omger kroppen med sin diskreta charm. Finns i dofterna viol, kaprifol, mossa, sandelträ, vanilj och ingefära vitt te och grönt te.

Användning
Applicera kräm över hela kroppen medan den fortfarande är fuktig efter bad eller dusch med vida och lätta smekande rörelser. L’Erbolarios kroppskrämer passar alla hudtyper. Det som avgör är vilken doft man gillar.

Kaprifol med malvaextrakt och jojobaolja. Krämen absorberas snabbt av huden, innehåller verksamma ämnen av hög kvalitet och ger huden näring och spänst.

Mossa med vetegrodd‐ och jojobaolja. Njut av den sköna doften av skogsmossa medan den ger näring och mjukhet till huden. Applicera krämen särskilt på armbågar, knän och fötter. Vetegroddoljan är rik på bland annat E‐vitamin som ju är ungdomens vitamin och har antioxidantverkan samt återställer hudens balans, ger den näring, skydd och motverkar hudens åldrande.

Sandelträ med jojobaolja och avokadoolja kombinerad med aloe vera. En kräm som är speciellt avsedd för kroppen och ger näring och spänst åt huden och bevarar dess elasticitet.

Vanilj och ingefära med lotusblomsextrakt är närande, effektiv och ändå ytterst lätt och behaglig. Den absorberas genast och huden blir mjuk och elastisk samt stärks av den originella, fräscha och milda doften.

Grönt te med rosmarinextrakt, camellia‐ och sojabönsolja. Mild och diskret doft. Krämens lätta konsistens införlivar rikedomen med dess värdefulla aktiva substanser. Stärker och vitaliserar huden på samma sätt som kroppen stärks av en kopp grönt te.

Specialutbudet håller följande krav:
L'Erbolario Bio-Eco garanti för ekologisk hudvård
Garanterad certifiering av Bio-Eco serien Eco Bio Cosmetics ICEA.
​Innehåller endast oljor och extrakt från växter som produceras inom certifierade ekologiska jordbruk.
Tillverkade utan användning av syntetiska färgämnen och är konserverade med råvaror av vegetabiliskt ursprung.
Innehåller endast komponenter och dofter som tillåts enligt specifikationen för Eco Bio Cosmetics ICEA.
Innehåller inte råvaror som härstammar från GMO. (Genetiskt Modifierad Organism)
Testade noggrant med mikrobiologiska kontroller i sina enskilda råvaror och färdiga produkter.
Noggrant testade med frivilliga vid institutionen för medicin och medicinsk terapi på Universitetet i Pavia avseende
    säkerhet, allergivänlighet, effektivitet och användning.
Inga djurtester av komponenter eller produkter har förekommit.
Förpackade i behållare tillverkade av återvinningsbart material.
L'Erbolarios produktion arbetar efter miljöledningssystem Certifikat UNI EN ISO 14001 av DNV.

Visar 1 till 12 av 23 produkter
Sida 1 | 2